Det är ingenting som hjälper mot min järnbrist

Linda har haft järnbrist i över tre år, trots behandling med bland annat järntabletten duroferon och är rädd att järnbristen ska ta över hela hennes liv.

(Ett nytt fönster öppnas)

järnbrist trött

Fick medicinen duroferon

Jag är en tjej på 20 år och jag fick min järnbrist för 3 år sedan. Jag fick medicinen duroferon av min läkare men det är ingenting som hjälper. Jag går och mår väldigt dåligt över detta och så fort jag hör av mig till vårdcentralen, vill dom inte hjälpa mig eftersom dom anser sig att de redan hjälpt mig. Dom verkar inte förstå att den medicinen de gett mig inte tar och inte hjälper min järnbrist!

Orolig att järnbristen ska bli större

Jag är väldig rädd att järnbristen ska bli större och ta över hela mitt liv. Jag vill att dom ska ta mig på allvar och ge mig den hjälp jag behöver! Är det verkligen så oviktigt att hjälpa en ung tjej med järnbrist? Jag orkar verkligen inte att vara begränsad längre endast pg a alla jobbiga och dumma symtom på järnbrist. Den förstör min vardag och mitt liv mer och mer! Det borde väl finnas andra mediciner eller behandlingar som kan hjälpa??

Vad ska jag som patient göra?

Vad ska jag som patient göra? ska jag bara vänta på tills min kropp ger upp? Det är förmodligen inte bara jag som är behandlad såhär av vårdcentralen, finns det någon specialist på järnbrist som kan hjälpa oss som lider, för om det finns. Borde det skönt att få veta och bli av med eländet.Publicerad:
Uppdaterad:
Skribent: Linda
Källor: Linda

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *